Slender

Slender voor Mac

Angstige horrorgame voor je Mac

Slender is een gratis horrorgame gebaseerd op de internet-meme Slender Man. Deze enge figuur zou kleine kinderen ontvoeren en vermoorden.Je begint Slender in het bos en je hebt slechts een zaklamp bij je. Je krijgt de aanwijzing dat je 8 briefjes...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Heel eng
  • Lekker pittig

TEGEN

  • Niet voor watjes

Uitmuntend
8

Slender is een gratis horrorgame gebaseerd op de internet-meme Slender Man. Deze enge figuur zou kleine kinderen ontvoeren en vermoorden.

Je begint Slender in het bos en je hebt slechts een zaklamp bij je. Je krijgt de aanwijzing dat je 8 briefjes moet vinden en daar blijft het bij. Al gauw merk je dat je een klein meisje bent (door het hijgen na het rennen) en jij loopt daarom ook gevaar. Het is dus taak de 8 briefjes zo snel mogelijk te vinden.

In het begin lijkt er niks aan de hand. Je loopt dan wel door een donker bos, maar echt spannend is het niet. Zodra je het eerste kladje hebt gevonden, is het echter andere koek. Dit is het moment waarop Slender Man in het spel komt. Op elk gewenst moment, achter elke boom loop je nu het risico om deze engerd tegen te komen. Door angstaanjagende geluiden en duistere muziek neemt de spanning extra toe. Zodra je de gezichtloze antagonist tegen het lijf loopt, moet je maken dat je weg komt, want anders ben je dood. Het zal je niet verrassen dat dan het spel ook afgelopen is.

De gameplay van Slender is simpel en ook de graphics zijn niet al te denderend. Toch is Slender wel ergens de beste in; het is het meest angstaanjagende spel dat we hier op de redactie hebben gespeeld. Vond je Amnesia: The Dark Descent al eng? Blijf dan maar ver weg van deze game!

Meeste downloads Games voor mac

Slender

Download

Slender for Mac Beta 0.9.7

Beoordelingen about Slender

Promotie×